Кінодайджест січня: 10 мультфільмів для перегляду всією сім'єю

Автор: Ira Stashko
Кінодайджест січня: 10 мультфільмів для перегляду всією сім'єю

Підготували вам добірку добрих і цікавих мультфільмів.

1. Коко, 2017

Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. 

Взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя.

2. Пригоди Паддінгтона 1 і 2

Паддінгтон - дуже кумедний, незграбний ведмедик, приїжджає з Перу до Лондона, щоб знайти нову родину. І ось вона вдача, потрапивщи в будинок сім'ї Браунів, він не тільки знаходить нових друзів, але й допомагає самим його мешканцям, зрозуміти, як багато вони значать один для одного ...

3. Сімейка Крудсів, 2013

Весела і добра комедія, події якої розгортаються у часи невідомої вченим епохи Croodacious - часи, коли Матінка Природа все ще активно експериментувала, а звичних для нас рослин і тварин не було і близько ...

4. Астерікс і Обелікс, усі частини усіх років

Вся Європа підкорилась Цезарю, в тому числі і Галлія — окрім одного села. Його населяють непереможні галли, таємниця яких в напої сили, який варить друїд Панорамікс. Після того, як вікінги Астерікс та Обелікс вигнали римських збирачів податків, Цезар вирішив сам провчити непокірних і рушив на село військом.

5. Вперед і вгору, 2009

Дивовижно красивий, яскравий, добрий та веселий мультфільм про буркотливого пенсіонера та хлопчика, що відправилися у подорож в літаючому на повітряних кульках будинку.

Це історія про дружбу, спогади, самотність, кохання та любов до життя, яка отримала "Оскар".

6. Білосніжка та семеро гномів, 1937

Це перший повнометражний анімаційний фільм компанії Волта Діснея і у США загалом.

Крім того, він є першим анімаційним фільмом, виготовленим у повному кольорі.

"Білосніжка" отримала безліч нагород, включаючи "Оскар".

7. Історія іграшок

Це був перший повнометражний фільм, повністю змодельований на комп'ютері.

За фільмом усі іграшки живі, хоча люди про це і не здогадуються. У малого Енді є найулюбленіша іграшка – ковбой Вуді. 

На його День народження йому подарували космічного рейнджера База Рятівника, який став його новим улюбленцем.

8. Думками навиворіт, 2015

Це не тільки зворушливий мультик, але і переможець "Оскара" в номінації "кращий анімаційний фільм". Він розповідає про емоції дівчинки Райлі, які керують її поведінкою. Гнів, Радість, Сум, Забобони і Страх живуть у свідомості дівчинки і впливають на її вчинки.

9. Зоотрополіс, 2016

Оскароносний мультик з відмінним гумором. Американський мультик розповідає про існування міста, в якому живуть одні тварини. Місто розділене зонами: кожна відповідає усім вимогам безтурботного існування тварин. Оповідання в мультику йде про нового офіцера поліції, а точніше зайчиху Джуді, яка тільки приступає до виконання своїх обов'язків. З перших же хвилин вона розуміє, що серед інших офіцерів, саме їй доведеться не солодко, адже вона біла і пухнаста. Незважаючи на всі труднощі, вона береться за нову справу разом з напарником, і як виявилося саме від цієї справи залежить доля всього міста.

10. Душа, 2020

Дві премії «Оскар» дісталися «Душі» у номінаціях «Найкращий повнометражний анімаційний фільм» та «Найкраща музика до фільму». Головний герой – шкільний вчитель музики Джо Гарднер переживає найкращий момент свого життя: його беруть у джаз-бенд, вже ввечері він вийде на сцену і здійсниться його мрія. Але тут з ним відбувається нещасний випадок - і Джо виявляється в дуже дивному світі, де живуть не душі навіть, а їхні зародки. Маленькі істоти, які лише шукають, що любити та чим захоплюватися у майбутньому житті. Доведеться вчителю і тут продовжувати наставляти та допомагати.

Гарного перегляду!😎